spravce_majetku_logo

Blog

problems

Jak Správce majetku zjednodušuje proces evidence majetku pomocí moderních technologií

Objevte, jak Správce majetku může zjednodušit vaši evidenci majetku s pomocí QR kódů a elektronické inventarizace. Ideální pro firmy, školy a individuální správce. Vyzkoušejte zdarma a uvidíte revoluční způsob evidence majetku.

problems

5 hlavních výzev při správě majetku a jak je aplikace Správce majetku řeší

Správa majetku je zásadním prvkem úspěšného podnikání. Ať už jde o velké organizace nebo malé firmy, správa majetku může být náročná a komplikovaná. V tomto článku se podíváme na pět hlavních výzev, kterým čelíme při správě majetku, a ukážeme, jak aplikace Správce majetku tyto výzvy účinně řeší.

inventarization

Jaké jsou přínosy inventarizace pomocí QR kódů?

Inventarizace může být náročným procesem, zejména když spoléháte na zastaralé programy nebo papírovou evidenci. A právě zde přichází na řadu technologie QR kódů a aplikace Správce majetku, která tento proces zjednodušuje a zefektivňuje

school

Případová studie jak Základní škola v Libochovicích zjednodušila správu svého majetku pomocí aplikace Správce majetku

Správa majetku může být pro školy náročný a časově náročný proces. V této případové studii se podíváme na to, jak Základní škola v Libochovicích úspěšně zjednodušila a zefektivnila správu svého majetku pomocí aplikace Správce majetku.

qr code

Jak technologie QR kódů mění způsob, jakým spravujeme a sledujeme majetek

QR kódy jsou všude kolem nás, od obchodních letáků až po jídelní lístky v restauracích. V posledních letech se technologie QR kódů stala nepostradatelnou součástí mnoha průmyslových odvětví, včetně správy majetku. V tomto článku se podíváme na to, jak technologie QR kódů mění způsob, jakým spravujeme a sledujeme majetek, a jak může tento pokrok přinést významné výhody pro vaši organizaci.

piggy bank

Jak efektivní správa majetku může snížit náklady a zvýšit produktivitu ve vaší organizaci

Správa majetku je klíčovou součástí úspěšného řízení jakékoliv organizace. Efektivní správa majetku může pomoci snížit náklady, zvýšit produktivitu a zlepšit celkovou efektivitu. V tomto článku se podíváme na to, jak efektivní správa majetku může přinést tyto výhody a jak můžete optimalizovat správu majetku ve vaší organizaci.

odpisy

Úvod do daňových odpisů a jak Správce majetku usnadňuje jejich sledování

Daňové odpisy představují důležitý aspekt finančního řízení a účetnictví pro všechny organizace. Správné sledování a aplikace daňových odpisů může mít významný dopad na vaši daňovou zátěž a cash flow. V tomto článku se seznámíte s základy daňových odpisů a jak aplikace Správce majetku může usnadnit jejich sledování a správu.

revision

Revize a opravy majetku bez starostí

Pravidelné revize majetku mohou být stresující a náročné, ale s aplikací Správce majetku může být tento proces hladký a bez stresu. Aplikace vám pomůže připomenout kdy a co je potřeba zrevidovat, takže už nikdy nezapomenete na revizi kávovaru v kanceláři.

contracts

Smlouvy jsou důležitá součást jakékoliv organizace, jak je evidujete vy?

S aplikací Správce majetku můžete mít veškerý svůj majetek a smlouvy na jednom místě, díky našemu speciálnímu modulu pro evidenci a archivaci smluv. Nabízíme vám možnost zaznamenávat klíčové informace o smlouvách, včetně názvu, platnosti, částky, smluvního partnera a mnoho dalšího.